Nieuws & publicaties

Paul van Gerwen in FD (22 maart 2018)
Herman Hovestad in FD (15 maart 2018)
Philippe Smit in FD (13 maart 2018)

PORTFOLIO
Interim-directeuren bespreken cases uit hun praktijk

Lijken uit de kast, fraude bij een buitenlandse vestiging en een fabriek die in vlammen opgaat: de vennoot van Custom Management komt voor hete vuren te staan als hij een familiebedrijf van de ondergang probeert te redden. Met daadkracht, openheid en stakeholdermanagement weet hij het bedrijf weer toekomstperspectief te geven.

Brand meester bij een familiebedrijf

INTERVIEW
Dubbelinterview met nieuwe vennoot Arjan Bijman en voormalig vennoot Onno van den Brink

De één is net begonnen bij Custom Management, de ander heeft zojuist afscheid genomen. Arjan Bijman en Onno van den Brink over hun drijfveren, hun visie op interim-management en hun eigen stijl. De restaurateur tegen de bouwer: ‘Als je een bedrijf vergelijkt met een auto, ontwerp jij het liefst een nieuw model. Ik vind het juist heerlijk om aan die auto te sleutelen en ervoor te zorgen dat de motor weer lekker loopt.’

Wisseling van de wacht

Custom Management BV is kennispartner van het Nationaal Register en als contentprovider actief betrokken bij Governance Update, een maandelijkse digitale nieuwsbrief over actuele issues bij ondernemingen en instellingen rondom intern toezicht, commissariaat, risicomanagement, governance en gerelateerde onderwerpen.

Kennispartner van Governance Update