Uitgevoerde interim-opdrachten

Een organisatie in de zorg ziet de winstgevendheid fors dalen. Naar verwachting lijdt de organisatie in het volgend boekjaar verlies met als belangrijke oorzaak: lage efficiency in de geleverde zorg. De chief restructuring officer (CRO) van Custom Management voert een reorganisatie en procesoptimalisatie door en weet een belangrijke bleeder te stelpen. De eigen bestuurder heeft daarna weer voldoende vertrouwen om het bedrijf op eigen kracht te leiden met goede ondersteuning van overige stakeholders. 

Efficiencyverbetering: zorgbedrijf terug naar winstgevende groei

Bij een familieonderneming mist goede operationele aansturing. Dat zet de onderlinge verhoudingen onder druk en heeft negatieve invloed op de resultaten. De interim-directeur van Custom Management wordt ingezet in de rol van conflictmanager om de situatie het hoofd te bieden, waarbij de juiste mensen op de sleutelposities komen en een basis wordt gelegd voor strakke operationele aansturing. 

Conflictoplossing en efficiencyslag bij familiebedrijf

Bij een internationaal actieve familieonderneming is de externe ceo van een productiebedrijf de grip op de organisatie kwijtgeraakt. De interim-directeur van Custom Management wordt ingezet in de rol van crisismanager om de situatie het hoofd te bieden, waarbij de turnaround uiteindelijk strategische duidelijkheid schept.

Turnaround bij verlieslijdend productiebedrijf

Bij een goedlopend bedrijf met groei-ambitie in gespecialiseerde en private gezondheidszorg moet de centralistische aansturing vanuit het hoofdkantoor worden gekanteld naar de regio om snel te kunnen inspelen op veranderingen in de markt en het gedrag van de klant.

Springplank voor groei en expansie
Net op tijd: familiebedrijf gered van faillissement

We zijn bedreven in het oplossen van crises en conflicten, changemanagement, het doorvoeren van bezuinigingsoperaties, reorganisaties of strategische heroriëntaties en het ondersteunen van familiebedrijven bij opvolgingsproblematiek en continuïteitsvraagstukken. Verder zijn we gespecialiseerd in het vlot trekken van vastgelopen, uitdagende projecten.