Conny Westdijk-Wilkes

Autonoom denker en resultaatgericht doener

Achtergrond en ervaring

Directeur (CEO, COO, CRO) met bestuurlijke, toezichthoudende en statutaire ervaring bij grote en middelgrote (familie)bedrijven, coöperaties en in semipublieke sector. Rode draad in loopbaan en interim-opdrachten: strategie, professionalisering, groei, herstructurering, winstgevend maken, verkoop en herpositionering. Internationaal geschoold in marketing en management.

Leiderschapsvisie en managementstijl

Ondernemend en hands-on. Focus op resultaat zonder de stakeholders en het proces uit het oog te verliezen. Onafhankelijk denker en sparring professional vanuit een positief-kritische houding voor de ondernemingstop.

Specialisaties en trackrecord

Gepokt en gemazeld in strategische analyse, organisatievraagstukken en implementatietrajecten. Accent op dienstverlenende organisaties, profiterend van drie decennia ervaring in international hotel & hospitality management en het bedrijfsleven. Acteert als meervoudig commissaris ook aan de andere kant van de bestuurstafel.

Conny Westdijk-Wilkes

'Duidelijkheid, openheid, integriteit, respect en samenwerking maken deel uit van mijn denken en doen. Dat verwacht ik ook van anderen. Als je dat van meet af aan met elkaar afspreekt, kom je samen heel ver.'

MyMicro Group - Westdijk-Wilkes
MVO - Martens en Van Oord - Westdijk-Wilkes
Promen - Westdijk-Wilkes
Terberg Leasing - Westdijk-Wilkes
Yarden - Westdijk-Wilkes
Delta - Westdijk-Wilkes
WTC Amsterdam - Westdijk-Wilkes
CSU - Westdijk-Wilkes
Gran Dorado - Westdijk-Wilkes
Accor Hotels - Westdijk-Wilkes

Referenties op aanvraag beschikbaar