Joyce Burkens

Hands-on verandermanager met verbindend vermogen

Achtergrond en ervaring

Allround algemeen directeur met technisch-economische achtergrond en ruim tien jaar bestuurlijke ervaring. Gevarieerde loopbaan in de energiesector (coo en cco B2B Greenchoice en coo Budget Thuis), bij financiële instelling (ceo Europeesche Verzekeringen), in de luchtvaart (KLM) en in de advieswereld (Accenture). Gewend om eindverantwoordelijkheid te dragen. Acteerde ook als commercieel directeur. Haar kracht: vertaling van strategie naar executie. Is daarnaast goed thuis in finance, HR en ICT.

Leiderschapsvisie en managementstijl

Resultaatgericht changemanager met can-do mentaliteit. Brengt focus en structuur aan, formuleert én realiseert ambitieuze doelstellingen en weet organisaties in beweging te krijgen. Maakt het verschil met mensgerichte benadering: enthousiasmeert met een grote mate van gedrevenheid en energie, bouwt succesvolle teams en verbindt boardroom met werkvloer.

Specialisaties en trackrecord

Zelfstarter die zich uitstekend thuis voelt in een ondernemende omgeving, een veranderende markt of een organisatie die een turbulente fase doormaakt. Bedreven in het doorvoeren van transformaties, reorganisaties en integraties. Zet naast verandering in op continue verbetering: vaardig in professionalisering bedrijfsvoering en optimalisering klantervaring.

Joyce Burkens

‘Succes is een combinatie van ambitie, focus, heldere doelstellingen en je buiten je comfortzone begeven. Als interim directeur wil ik mensen verbinden aan een nieuw doel en samen met hen de organisatie elke dag een stap verder brengen.’

Burkens - Greenchoice

Referenties op aanvraag beschikbaar