Maarten Janknegt

Oplossingsgericht leider met verbindend vermogen

Achtergrond en ervaring

Vanuit techniek en commercie brede ervaring opgebouwd als (statutair) algemeen en operationeel directeur bij grote (familie)bedrijven en internationale consortia. Thuis in een breed spectrum van sectoren: van infrastructuur, woningbouw, installatietechniek en natte waterbouw tot en met technische dienstverlening, verzekeringen en projectfinanciering. Rode draad: het transformeren en optimaliseren van bedrijven en het leiden van complexe integrale projecten en programma’s.

Leiderschapsvisie en managementstijl

Weet daadkrachtig en resultaatgericht organisatieverandering en rendementsverbetering te bewerkstelligen. Brengt focus en structuur aan door het formuleren van een grensverleggende visie, het uitwerken daarvan in een concreet plan en het realiseren van ambitieuze doelen, onder uitdagende omstandigheden. Integriteit, respect en oplossingsgerichtheid zijn kernbegrippen. Is in staat in- en externe stakeholders te verbinden en te enthousiasmeren om effectief samen te werken aan gemeenschappelijke belangen.

Specialisaties en trackrecord

Succesvolle staat van dienst in strategie-, concept- en organisatieontwikkeling en professionele beheersing van verandertrajecten en projecten. Gewend te acteren in de dynamiek van omvangrijke organisaties en projecten met veel stakeholders en meerdere culturen. Paart dertig jaar gedegen managementervaring aan een flexibele instelling en een gedrevenheid om zich te blijven ontwikkelen.

Maarten Janknegt

‘Hoe maak je de meest complexe uitdaging tot een succes? Met een helder doel voor ogen en talent voor creatieve oplossingen, gekoppeld aan respect voor mensen en integere communicatie.’

Centrum Veilig Wonen - Janknegt
Van Gelder Groep - Janknegt
TBI Groep - Janknegt
Siemens - Janknegt
RebelGroup - Janknegt
BAM Group - Janknegt
Erasmus Verzekeringen - Janknegt
HBG - Janknegt

Referenties op aanvraag beschikbaar