Michel Frequin

Achtergrond en ervaring

Kwart eeuw ervaring, onder meer als bestuurder van beursgenoteerde ondernemingen en ceo van familiebedrijf (wereldmarktleider). Voelt zich zowel thuis in industriële sector, als in ICT- en handelsomgeving.

Internationaal georiënteerd: werkte en woonde meer dan tien jaar buiten Nederland. Ondernemer en strateeg, gericht op de ontwikkeling van nieuwe business, het bouwen van solide en breed gedragen plannen en het (her)inrichten van organisaties voor een succesvolle uitvoering daarvan.

Leiderschapsvisie en managementstijl

Bouwer van strategische plannen met strakke focus en sterke commerciële inslag. Pragmaticus in de implementatie. Resultaatgericht en meten- is-weten-mentaliteit. Weet organisatieveranderingen - ook pijnlijke - doelgericht door te voeren. Creëert als humorvolle teamplayer met gevoel voor mensen tegelijkertijd het benodigde draagvlak.

Specialisaties en trackrecord

Ervaren in groeimanagement en expansie, zowel autonoom als via fusies & overnames en integraties. Bedreven in het bouwen van succesvolle managementteams, optimaliseren van internationale verkooporganisaties en intercultureel management. Weet aan juiste knoppen te draaien voor professionalisering van familiebedrijven. Bekleedt diverse adviseurschappen en commissariaten.

Michel Frequin

'Zonder zicht op de kwaliteit en de drijfveren van de mensen én een goede monitoring van hun functioneren en resultaten, kun je als interim-bestuurder nooit een slagvaardige organisatie opzetten. Oftewel: meten = weten.'

Asset.Insight - Frequin
VolkerWessels - Frequin
Xytech - Frequin
HVC - Frequin
Kusters Engineering - Frequin
VVV Venlo - Frequin
Personato - Frequin
Numac - Frequin
Gamma Holding - Frequin
HP - Frequin
OCE - Frequin
Rowwen Heze - Frequin

Referenties op aanvraag beschikbaar