Onno van den Brink

Soepel schakelen tussen stakeholders

Achtergrond en ervaring

Rank and file doorlopen bij bekende corporates: via sales, marketing en branding doorgegroeid naar topniveau en ceo-functie. Maar ook hands-on geopereerd in het MKB: zelf met de poten in de modder. Uitgebreide ervaring in mondiaal zakendoen en opzetten internationale business. Flexibele geest: gewend om in verschillende omgevingen te acteren, van hoog tot laag organisatieniveau, in en met verschillende culturen. Jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt.

Leiderschapsvisie en managementstijl

Sterke bestuurder/manager die voor resultaat gaat, met oog voor de belangen van de verschillende stakeholders. Open en constructieve managementstijl die verbindend werkt en voor extra energie in de organisatie zorgt. Gelooft in werken vanuit een gedragen visie, missie en strategie met ambitieuze, meetbare doelstellingen. Steekt graag zelf handen uit de mouwen en kan snel acteren, als de situatie daarom vraagt. Beschouwt veiligheid, kwaliteit en klantbeleving als essentiële begrippen voor duurzaam succes.

Specialisaties en trackrecord

Gewend om te functioneren in sterk gereguleerde en politiek gevoelige omgeving, met hoog publicitair profiel en dito afbreukrisico. Goed ontwikkelde sensitiviteit voor belangen van medewerkers, consumenten, ngo’s, media en politiek (lokaal, landelijk en Europees). Bedreven in het omgaan en onderhandelen met ondernemingsraden en vakbonden. Daarnaast ervaren adviseur, commissaris en coach.

Onno van den Brink

'Niet alleen de opdracht goed uitvoeren, maar door (voorbeeld)gedrag en optreden de organisatie met meer elan en energie achterlaten.'

Famed - Brink
ICTS Europe - Brink
SS Rotterdam - Brink
Transavia - Brink
KLM - Brink

Referenties op aanvraag beschikbaar