Paul van Gerwen

Commercieel technicus met gevoel voor mens en organisatie

Achtergrond en ervaring

Basis in de techniek: brede ervaring in onderhoud, engineering en projectmanagement. Logische volgende stap: managementfuncties in logistiek, operations, technische service en IT. Onvermijdelijke uitkomst: eindverantwoordelijkheid in diverse directieposities, zowel op corporate niveau bij (inter)nationale ondernemingen als in het familiebedrijf.

Leiderschapsvisie en managementstijl

Analytisch vermogen, legt vinger snel op de zere plek. Creatief in het bedenken van oplossingen en verbetermogelijkheden. Gedreven en enthousiast in het behalen van uitdagende doelen. Een echte people manager, in staat om mensen te motiveren en te inspireren om in beweging te komen en draagvlak te creëren voor verandering. Communicatief onderhandelaar, die de belangen van alle stakeholders op elkaar afstemt en aanstuurt op evenwichtige besluitvorming. Betrokken en humorvol.

Specialisaties en trackrecord

Affiniteit met productie, logistieke processen, R&D, technische service en complex supply chain management. Commerciële ervaring in fast moving consumer goods en handel in kapitaalgoederen. Bedreven in het omgaan met de specifieke governanceproblematiek in familiebedrijven. Bestuurlijke ervaring als voorzitter van brancheverenigingen op nationaal en internationaal niveau.

Paul van Gerwen

'Ik hecht veel waarde aan het teamgevoel en leg graag de verantwoordelijkheid bij de medewerkers zelf neer. Als je mensen aanspreekt op hun intrinsieke motivatie in plaats van zaken van bovenaf op te leggen, gaan ze uit zichzelf harder lopen.'

Plushome - zorg - Gerwen
Cyclus - Gerwen
Suez - Gerwen
Faber Halbertsma Group - Gerwen
MOBA - Gerwen
Maretti - Gerwen
Van Gansewinkel - Gerwen
Lekkerland - Gerwen
Rockwool - Gerwen
Maas Services - Gerwen
Verhoeven - Gerwen

Referenties op aanvraag beschikbaar